Catà Germans SL  estrena nova web corporativa

Catà Germans SL estrena nova web corporativa

Catà Germans estrena web corporativa aquesta setmana. La nova pàgina web incorpora gran quantitat de novetats respecte l’anterior, i destaca principalment per una millor usabilitat i una navegació més fàcil de cara als usuaris i usuàries. La nova pàgina és un pas més en l’objectiu constant de l’empresa per treballar sempre amb la tecnologia més avançada.

El nou site corporatiu www.catagermans.com presenta un disseny totalment nou, a més de tractar-se d’un disseny responsive, és a dir, que s’adapta a qualsevol dispositiu mòbil, ja sigui smartphone o tauleta. Hi trobem nous continguts de productes i serveis, incorporant fotografies i vídeos detallats dels processos que es realitzen amb l’objectiu de proporcionar a l’usuari informació sobre tot el que podem fer.

A banda de la informació corporativa empresarial, la història de l’empresa, les notícies i les diverses maneres de contactar amb Catà Germans, també es posa a disposició dels usuaris ofertes de feina, així com els horaris. 

Aquest llançament és un pas més en l’adaptació de Catà Germans als temps actuals, amb una nova política comuniciativa obrint-se i mostrant-se de manera transparent amb l’objectiu de proporcionar a l’usuari una informació més precisa i acurada, amb un accés senzill i allà on hi siguin. A més, també podeu seguir les novetats i notícies de l’empresa a través d’instagram o Facebook amb l’usuari: @catagermans.