Catà Germans celebra 65 anys d’història el proper 2023.

Catà Germans celebra 65 anys d’història el proper 2023.

22 de desembre de 2022.

CATÀ GERMANS SL, celebrarà el proper 2023, 65 anys d’existència des de la seva creació l’any 1958, esdevenint una de les empreses més antigues del Baix Penedès. Tot va començar amb Jaume Catà Mitjans quan, després de fer d’aprenent en un taller de reparació de vehicles i familiaritzar-se amb l’ofici de torner i soldador, va obrir un petit taller on fabricava peces i material per  l’ avicultura i ramaderia, feia treballs de serralleria i peces metàl•liques. Aquesta última, esdevindria amb el temps, l’activitat principal de l’empresa.

Una trajectòria d’èxit i esforç.

La trajectòria de Catà Germans no s’entendria sense la figura de la Teresa Boada Oliva, casada amb el Jaume l’any 1966 i que de seguida esdevingué un dels puntals bàsics de l’empresa que va ajudar a fer-la créixer,  La Teresa s’encarregà de la comptabilitat al llarg de més de 45 anys.

Amb el pas del temps, els 3 fills treballen a l’empresa fent honor al seu nom. Amb el mateix esperit que el seu pare impulsen el projecte familiar cap a una nova etapa d’expansió i professionalització, incorporant nova maquinària d’última generació, i personal altament especialitzat, sempre amb l’objectiu d’oferir als clients el millor servei i amb l’experiència acumulada en més de 65 anys d’història.

Actualment, Catà Germans, amb la tercera generació incorporada a la plantilla, és una empresa global amb una plantilla al voltant dels 40 treballadors, que s’ha guanyat la confiança del seus clients i que aposta pel tracte entre persones per tal de trobar sempre la millor solució a cada projecte.

Avui Catà Germans és una empresa que mira al futur en un món globalitzat, sense oblidar les seves arrels locals, amb afany de millora, responsabilitat, compromís i dedicació i fent honor a la dita: “Si és possible fabricar-ho, a Catà Germans ho podem fer amb la màxima qualitat i garantia.”

La Celebració.

La celebració durarà tot l’any i de moment, s’ha dissenyat un logo especial commemoratiu per a l’ocasió que s’utilitzarà durant tot el període. També està previst la realització d’un vídeo per a l’ocasió. Al llarg del 2023 anirem informant de les celebracions que es faran.