Disseny i programació CAD-CAM

A Catà Germans disposem d'oficina tècnica pròpia amb una amplia xarxa d'ordinadors enllaçats directament amb les màquines CNC i un equip de professionals formats a la pròpia empresa per a desenvolupar total o parcialment els seus projectes.

A través de programes de CAD i de simulacions informàtiques es dissenya la peça i es preveu el procés de fabricació avanç d'iniciar la seva construcció. Això ens permet detectar i evitar al màxim els possibles problemes que puguin sorgir durant la fabricació.

Des de l'oficina tècnica es procedeix a tota la programació de les diferents màquines CNC amb programes àgils i ràpids especialment pensats per a cada màquina.

També disposem d'altres programes informàtics com el de caldereria que ens permet fer el desplegament de la xapa automàticament, i d'altres programes com el de distribució automàtica de peces, que ens ajuda d'una manera ràpida al màxim estalvi del material empleat.

Amb el suport d'una segona xarxa d'ordinadors connectades entre taller i oficina podem fer un control de producció i costos totalment informatitzat.

Catà Germans S.L. | Tel. 977 677 392 | Fax. 977 678 520